Svendborg Bycenter
     
Marimba Dream Team fra Svendborg Musikskole skal spille ved Natåbent i Svendborg Bycenter

 

Marimba Dream Team

er et orkester, som efterhånden har en del år på bagen. Naturligvis med skiftende besætning. Orkesteret er dannet af slagtøjspædagog Ole Caspersen, Svendborg Musikskole, og har henrykket adskillige tusinder af tilhørere ved koncerter i både ind- og udland.

Orkesteret har bl. andet været på turné til Strahlsund, Budapest og Fulda og har optrådt ved mange events i Kommunen og hos private firmaer. Marimba Dream Team har været med til ­at etablere den traditionsbundne Nytårkoncert på Svendborg Teater sammen med Musikskolens Harmoniorkester.

Efterfølgende er Nytårskoncerten flyttet til Borgerforeningen, hvor orkestret også optrådte til Dansk Musikerforbunds store Musik Event 2010. 

Orkesteret tæller i skrivende stund 10 slagtøjsspillere på følgende instrumenter: Marimba, Xylofon, Vibrafon, Klokkespil, Percussion, trommesæt og Bas Keys. Repertoiret er rytmisk med stor hang til det latinamerikanske repertoire så som:
Tico-Tico-Carioca-Come Candela-Mexican Hat Dance men også hits som Under The sea samt Birdland har fundet vej ind i repertoiret.

Med Marimba Dream Team er der skabt god stemning. De inciterende rytmer og lækre fraseringer smitter af på publikum, så det er umuligt at stå eller sidde stille.

 

Også unplugged

Marimba Dream Team starter med et nyt koncert-koncept i Svendborg Bycenter, en unplugged udgave af deres traditionelle koncerter.  Det betyder at orkestret optræder uden store forstærkeranlæg og i det hele taget så meget tilbage til instrumenternes originale lyd som muligt. I Svendborg Bycenter er det ensbetydende med, at orkestret tilpasser sig akustikken på Centertorvet og de øvrige praktiske forhold der nu engang er i et indkøbscenter.

 

Jens Mikkelsen
Marketingkoordinator

     
Svendborg Bycenter   Åbningstider Svendborg Bycenter
 
Butikker
 
     

Vi modtager gerne de

elektroniske gavekort fra

Shopping Svendborg

Gavekort
  Parkering kr. 8,- pr. time · 4 handicappladser v/elevator
Du kan downloade en P-app på parkeringspladsen, så du undgår at komme for sent til udløbstidspunktet.
 Link til Svendborg Bycenter på Facebook
       
  Svendborg Bycenter