Svendborg Bycenter
     

Løveapoteket åbner i Svendborg Bycenter

 

På forkant med teknologien

Svendborgs ældste eksisterende virksomhed er på forkant med den teknologiske udvikling.
Man mærker ikke meget til, at Svendborg Løve Apotek, med sine 276 år på bagen, er byens ældste eksisterende virksomhed! Men apoteket blev etableret i 1738, og her i 2014 kommer Løven helt på forkant med den teknologiske udvikling.
Lige nu er der travlhed i de nye lokaler i Svendborg Bycenter, hvor montører er ved, at lægge sidste hånd på apotekets nye medicinrobot og inventar til åbningsdagen den 31. marts.
Derved forlader en stor arbejdsplads, med omkring 20 medarbejdere, Torvet, i Svendborg, til fordel for Svendborg Bycenter. Selve lejekontrakten er formidlet af ejendomsmæglerfirmaet Colliers afdeling for erhverv.

 

Klar til flytning

Den sidste Weekend i marts rykker Løve Apoteket teltpælene op og flytter fra Torvet, hvor Apoteket har holdt til siden 1888 – før denne adresse havde Apoteket til huse i Møllergade.
Sidste chance for at handle i de vante omgivelser på Torvet 5, er lørdag den 29. marts. Straks efter at Apoteket lukker om eftermiddagen, starter flytningen fysisk. Når den sidste kunde er lukket ud af Apoteket lørdag kl. 13:00, går alle de ansatte for alvor i gang. Og der bliver travlt, for i løbet af Weekend’en skal hele det gamle apotek lukkes ned, og varer og EDB flyttes til det spritnye apotek i Bycentret.

 

Vokseværk

Svendborg Løve Apotek har haft vokseværk siden foråret 2012, hvor Lars Kaarill overtog forretningen. I dag omfatter apoteket også Hesselager Apotek samt en række håndkøbsudsalg og medicinudleveringssteder.
De nye lokaler i Svendborg Bycenter er blevet færdiggjort på rekordtid, og lige nu lægger montørerne sidste hånd på Apotekets nye medicinrobot.
Apoteker Lars Kaarill har investeret i en 7,5 meter lang, 3 meter høj og 1,8 meter bred lagerrobot, der kan håndtere omring 20.000 medicinpakninger.  Robotten er placeret midt i lokalet og kommer til at udgøre ”hjertet” i det nye apotek.  Det er, iflg. apoteker Lars Kaarill, en af de mest moderne apoteksrobotter i Europa. Den er tyskfabrikeret og af mærket Apostore.

 

Der er tænkt på kunderne

I Svendborg Bycenter venter der kunderne en flot oplevelse, når de første gang træder ind i det nye apotek. Der bliver adgang direkte fra Vestergade og fra Centret, der fremover åbner dørene kl. 9:00. De specielle åbningstider, som et apotek skal have, f. eks. i Weekends bliver annonceret på butiksruderne, i Centret og på Svendborg Bycenters hjemmeside.
Selve butiksarealet bliver omkring 5 gange så stort og med flytningen til Svendborg Bycenter bliver kundearealet udvidet til omkring 200 kvm. Det giver optimal diskretion, og samtidig indrettes, som noget helt nyt, et rådgivnings- og samtalerum i tilknytning til butikslokalet.
Kunderne vil få meget nemmere adgang til deres apotek, f. eks. er der bedre parkeringsmuligheder og lettere adgang for handicappede og kunder med barnevogne. På Svendborg Bycenters P-plads er der 4 handicappladser lige ved en elevator.

 

Første åbningsdag i de nye lokaler er mandag den 31. marts. På åbningsdagen og frem til påske fejres flytningen med et væld af dags- og uge tilbud. Endvidere vil der være mulighed for at få taget hudanalyse samt få målt lungefunktion og kolesteroltal.
Både Svendborg Løve Apotek og Svendborg Bycenter mener, at det indgåede samarbejde er en virkelig win-win-situation og glæder sig til fremtiden med de nye muligheder, begge parter får.

 

Kontakt-data:
Apoteker Lars Kaarill www.svendborg-apotek.dk
Tlf. +45 6221 0062 Mob. +45 4292 43 14 Fax +45 6222 9656

 

 

 

 

 

 

 

      
Svendborg Bycenter   Åbningstider Svendborg Bycenter
 
Butikker
 
Kontaktinformation
     

Vi modtager gerne de

elektroniske gavekort fra

Shopping Svendborg

Gavekort
  Parkering kr. 8,- pr. time · 4 handicappladser v/elevator
Du kan downloade en P-app på parkeringspladsen, så du undgår at komme for sent til udløbstidspunktet.
 Link til Svendborg Bycenter på Facebook
       
  Svendborg Bycenter