I Svendborg Bycenter oser det af julestemning, når december måned rammer byen. Udenfor lyser det op i vintermørket, når bycentret er smukt dekoreret med flotte julelys, der kaster et varmt skær over gaderne. Indvendigt er atmosfæren ikke mindre magisk – butikkerne og gangarealerne er pyntet ekstra op til jul!

For de små og barnlige sjæle er der en særlig glæde i at møde julemanden, som holder til i bycentret. Børnene kan få taget et billede med den gavmilde mand i det røde tøj, fortælle ham deres ønsker og mærke den særlige julestemning brede sig.

For dem, der ønsker at få taget et gratis “julefoto 2023”, er der også mulighed for at tage årets julebillede ved selfieboksen på Centertorvet, hvor grin, sjov og juleglæde kan fanges på et billede, og evt. bruges til årets julekort.

En sand juleoase midt i byen, der spreder glæde og julemagi til alle, der besøger stedet!

Julemanden i SBC og SS

Mød julemanden

I december måned er der en ganske særlig gæst i Svendborg, som vil bringe magien og glæden ved julen til live! Den elskede julemand er flyttet ind i Svendborg Bycenter, og er klar til at glæde både små og store besøgende.

I december kan du møde julemanden i Svendborg Bycenter, hvor han vil sidde i sin store juletrone og lytte til børnenes ønsker og tage stemningsfyldte billeder med dem.

Se hvornår du kan møde julemanden

myselfie

Gratis jule-selfie

I hele december måned kan du komme ind i Svendborg Bycenter, og få taget et fest jule-selfie – helt gratis! Forevig øjeblikket med dine kære i en smukt dekoreret julekulisse. Dit personlige jule-selfie vil blive sendt direkte til din mail, og du kan eks. bruge billedet til årets julekort.

Gå ikke glip af denne skønne mulighed for at sprede juleglæde og skabe smukke minder. Vi glæder os til at se dig i Svendborg Bycenter!

Pssst.. når du får taget et billede, kan du samtidig være med i konkurrencen om FANTASTISKE gaver HVER UGE i december! Læs mere herunder.

JULEKONKURRENCER – VIND STORE PRÆMIER!

Julekonkurrence Shopping Svendborg

Vind din ønskegave med Shopping Svendborg

Få dit julegaveønske til at gå i opfyldelse ved at deltage i årets julekonkurrence.

SÅDAN DELTAGER DU:
1. Besøg din yndlingsbutik i Svendborg og find den perfekte julegave.
2. Skriv hvad det er, du ønsker dig, og fra hvilken butik, på en seddel. Put sedlen i julepostkassen, som hænger i indgangsområdet i Kvickly City (Husk navn og kontaktinformationer).
Du kan også deltage ved at skrive i kommentarfeltet på Facebook-opslaget, hvad du ønsker dig, og fra hvilken butik. Husk at tagge butikken, så de kan følge med!
Betingelser:
-Ønskegaven skal være fra en butik, som er medlem af Shopping Svendborg (se oversigt her)
-Der trækkes 5 vindere, og hver vinder modtager 1 x gavekort á 500,- kr. til Shopping Svendborg.
-Konkurrencen løber indtil og med den 23. december 2023
-Vinderne offentliggøres på Shopping Svendborgs Facebook-side, og får direkte besked d. 2. januar 2024
Jule-selfie (1)

Tag årets jule-selfie!

Er du klar til at sprede juleglæde og vinde gode præmier? Deltag i Svendborg Bycenters Jule-selfie Konkurrence!

SÅDAN DELTAGER DU:

1. Besøg Svendborg Bycenter og find jule-selfie-boksen på centertorvet.

2. Tag dit bedste jule-selfie – vær kreativ og juleglad!

3. Send dit billede til info@svendborgbycenter.dk – Så deltager du automatisk i den ugentlige lodtrækning om gavekort på xx kr. til byens butikker, og du er automatisk med i konkurrencen om hovedpræmien, som er et gavekort på 1000,- til byens butikker.

Betingelser:

– Hver uge trækkes der 3 vindere fra ugens indsendte billeder, der hver modtager et gavekort á 400,- kr.-

– Hovedpræmien der er et gavekort på 1000,- kr. trækkes fra alle indsendte billeder den 23. december, og offentliggøres 2. januar på Svendborg Bycenters Facebook-side.

-Ved at deltage i konkurrencen, giver du Svendborg Bycenter tilladelse til at bruge dit indsendte billede til markedsføringsformål i december måned.

JULEEVENTS I BYCENTRET

Udover at du kan møde julemanden og få taget et jule-selfie, er der også mange andre juleaktiviteter for hele familien i Bycentret i december måned. Det hele er gratis at deltage i!

No event found!
Load More